Publicitat
Publicitat

Torna amb força el tennis taula al carrer del Garbí

El torneig social de tennis taula que s'està disputant a la sala del CER està tenint molt bona rebuda. Catorze inscrits es troben cada dimarts per enfrontar-se entre ells. L'objectiu d'aquest campionat era recuperar els vincules amb altres seccions i seguir donant visibilitat al tennis taula.

Ja és en dansa el torneig social que ha impulsat el CTT CER l'Escala. Es tracta d'una nova acció de la junta que té com a objectiu donar encara més visibilitat a un dels esports més arrelats al municipi. Són catorze inscrits, la competició és individual i no hi ha distinció de gènere. Alguns dels participants són l'Estanis, en Lluís, la Susana i la Cathy.

El torneig es disputa al carrer del Garbí, una bona manera doncs de recuperar els vincles amb altres seccions que s'han anat perdent en els últims anys arran de l'exili de l'equip de tennis taula a la sala polivalent el 2014. Els partits són cada dimarts, de quatre de la tarda a nou del vespre, i en el mateix moment se'n juguen dos.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar