Publicitat
Publicitat

El cadet A, l'equip de l'Escala que no ha perdut cap partit

Quan acaba la temporada sempre hi ha registres que sorprenen i un d'ells és el del cadet A. Els de Salam han estat l'únic equip de l'Escala que no han perdut cap partit de lliga. A més, han estat la tercera plantilla més golejadora i la menys golejada. Molts dels jugadors han guanyat la seva primera lliga. 

El cadet A de futbol ha estat el millor equip de l'Escala. No ha perdut cap dels 28 partits que ha disputat, 24 han acabat amb victòria i 4 amb empat. Ha estat el primer classificat del grup 8 de la Segona Divisió amb 76 punts, cinc punts més que el segon Bosc de Tosca i nou de més que el Roses City.

Cos tècnic i jugadors han rebut dos passadissos. El primer va ser a la semifinal del segon equip contra el Medes Estartit i el segon en el darrer partit de lliga a casa contra el Navata B.

Els de Salam han estat el tercer equip més golejador amb 142 gols per sota del Bosc de Tosca (161) i Roses City (145) respectivament. Els màxims golejadors han estat Alexandre Jiménez amb 24 i Hèctor Gallegos i Jordi Sabadi amb 20.

Cal destacar que els escalencs només han encaixat 14 dianes.

Els jugadors elogien la feina del seu entrenador Salam.

Un Salam, que, per cert, ha tancat la seva etapa a l'Escala amb dos ascensos, el del cadet i també el del segon equip. Seria la primera vegada que ho assoleix.

De fet, el cadet A ha estat l'únic equip del municipi que ha guanyat la lliga fixant-nos únicament en les lligues de futbol, bàsquet i tennis taula.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar