Publicitat
Publicitat

31 alumnes de l'Institut s'examinen a la Selectivitat

Un total de 31 alumnes de l'Institut El Pedró s'examinen entre avui i dijous a les proves de Selectivitat. Ho fan a l'Institut Narcís Monturiol de Figueres i la sensació general és que la primera de les proves ha anat prou bé.

Per tercer any consecutiu se  supera el nombre d'alumnes que  s'examinaran de Selectivitat. En total hi ha 42.535 estudiants inscrits, 816 més que l'any passat.

Pel que fa a la procedència prop de 4500 provenen de cicles formatius, uns 4900 hi accedeixen per matrícula lliure i la resta, més de trenta-tres mil  venen de cursar batxillerat.

És el cas de l'Institut El Pedró dels 34 alumnes que han aprovat l'avaluació ordinària 31 s'examinen de la Selectivitat i 3 iran a cicles formatius. 18 són del batxillerat científic-tecnològic i 16 del socioeconòmic.

Els alumnes ja fa dies que preparen exclusivament la Selectivitat.

En general, la preparació dels alumnes és bona.

Enguany, la sortida professional que busquen és més diversa que mai.

Els resultats es coneixeran el 19 de juny. La preinscripció a la Universitat es pot fer des d'avui fins al 28 de juny i el 10 de juliol es donarà a conèixer quina serà la primera assignació de places.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar