Publicitat
Publicitat

Dinar de germanor de la Colla Gegantera

La Colla Gegantera es prepara per a una temporada que s'entreveu molt intensa. Han incorporat molta mainada i treballen per construir noves anxovetes per als més petits. La recuperació del dinar de germanor els ha servit per a agafar forces per a les múltiple trobades que tenen previst visitar.

El Centre Cívic del Camp dels Pilans ha acollit el dinar de germanor de la colla gegantera de l'Escala en un moment en què, amb l'arribada del bon temps comença el fort de les trobades geganteres arreu del territori. De fet, aquest any el van engegar amb la Cursa de la Dona, han participat a la trobada de Llers, han fet una visita a l'escola Empúries, aquest cap de setmana participaran a la bicicletada del Camp dels Pilans, després vindrà la trobada gegantera de Blanes i un seguit de sortides que els ocuparà pràcticament cada cap de setmana fins a la trobada de l'Escala.

Abans del fort de la temporada, la colla ha fet el dinar de germanor que s'havia deixat de fer des de la pandèmia. Una jornada, de fet, per agafar forces per a la temporada.

La incorporació de les anxovetes, que duen els més petits de la colla ha estat la novetat més ben rebuda dels últims anys. És l'element més estimat dels més petits de la colla. Tant és així que, per evitar les disputes entre qui les fa ballar, la colla s'ha proposat de construir-ne de noves.

Però no només anxovetes. Fins i tot s'ha incorporat un pop a la colla

Els components de la junta parlen amb satisfacció del moment actual. La banda és molt completa, s'han intensificiat els assajos. i no s'estan de recordar que la porta sempre és oberta a noves incorporacions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar