Publicitat
Publicitat

El concurs de cuina Mostra't Xeff triomfa entre els joves

L'Espai Jove l'Esbotzada repta 18 joves escalencs a competir per la millor recepta en el concurs Mostra't Xeff. En poc més de tres quarts d'hora els concursants han preparat una tapa freda i un plat calent, un compte enrere ple de tensió, imaginació i talent.  

9 equips de 2 persones i repartits en dues categories d'entre 12 i 20 anys eren els aspirants d'enguany al Mostra't Xeff, el concurs de cuina per joves organitzat per l'Espai Jove l'Esbotzada. L'objectiu no era pas fàcil, enllestir un plat fred i un de calent en poc més de 45 minuts, amb una competència de primer nivell i un jurat que no en deixava passar ni una.

El primer pas era fer-se amb tots els ingredients que els organitzadors havien preparat, a partir d'aquí la destresa i la imaginació de cada equip eren la clau per intentar fer-se amb el plat guanyador. 

Per elaborar la tapa freda hi havia un temps de 30 minuts i un ingredient clau, les anxoves de l'Escala. Pel plat calent 15 minuts més amb dues plaques i un forn per poder coure els aliments. 

Per alguns era el primer contacte amb la cuina, d'altres ja s'hi posen habitualment a casa. 

Un cop els plats van estar acabats, el jurat donava el veredicte. En la categoria de petits, el primer premi s'el van endur l'equip de la Luna i la Blanca  i el segon en Youseff i l'Abrar. En categoria dels grans els guanyadors van ser en Manal i la Salma i com a segons van quedar l'Israe i la Nada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar