Publicitat
Publicitat

El segon equip festeja l'ascens a Tercera amb una rua

El segon equip de futbol ha ascendit a la Tercera Catalana. Un cop l'àrbitre va xiular el final, el Nou Miramar va convertir-se en una autèntica sala de festa. La celebració va continuar amb una rua. El carrilet va passar per diferents punts del municipi i va culminar a la platja. El derbi contra el Verges va superar el miler d'aficionats.

L'Escala és oficialment equip de Tercera Catalana després de guanyar la final de la promoció contra el Verges per 2 a 0. Les dues dianes les va signar el juvenil Biel González. La primera arribava en el 81 amb un remat de cap i la segona en el 89 amb un gol amb el peu esquerre.

Tots dos equips es tenien molt respecte. Era una final i sabien que un error faria vencedor al rival.

El porter Eric Quesada ha penjat els guants. Abans de fer-ho va fer dues aturades de mèrit que van permetre a l'Escala mantenir la porteria a zero.

I l'entrenador Salam ha signat un doblet. El cadet que entrena ha quedat primer i ha assolit l'ascens a Tercera amb el segon.

El Nou Miramar va presentar un ple històric. Va ser una autèntica festa del futbol de poble. Els jugadors de l'Escala van celebrar l'ascens a la gespa, però la festa va continuar amb una rua. El carrilet, que va sortir del camp de futbol va arribar fins a la platja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar