Publicitat
Publicitat

Amy Winehouse, Mark Wahlberg i Russell Crowe a la pantalla gran

La cartellera de juny s'inaugura amb tres noms propis, s'estrena 'Back to Black', 'Arthur' i 'El exorcismo de Georgetown'. Torroella no programa cap pel·lícula aquest primer cap de setmana de juny, ja que la vila celebra la Fira de Màgia, FiMag.

El mes de juny arranca amb força a les sales de cinema, una de les novetats esperades és 'Back to Black' la cinta biogràfica de la desapareguda cantant Amy Winehouse dirigida per Sam Taylor-Johnson i que complementa el documental del 2015, Amy. El film cobreix un tram concreta de la seva vida des del llançament del seu primer disc fins a la seva mort, centrant-se molt en les seves relacions familiars i el seu anhel de ser estimada i formar una família, així com les seves addiccions i la seva mort anunciada.

Marisa Abela és Amy Winehouse al film Back to Black (Universal)

I més fets reals amb 'Arthur', un drama esportiu on el protagonista serà un gos de carrer. Un esportista d'elit veu com la seva carrera s'acabava sense guanyar el mundial. Per això decideix buscar patrocinadors i competir per últim cop. Però no tot serà tan fàcil com ell imaginava, tot canviarà quan es creua amb un gos de carrera que es convertirà en el seu millor company d'equip.

Escena pel·lícula 'Arthur' (Diamond Films)

L'actor Russell Crowe va estrenar l'any 2023 'El exorcista del papa' i curiosament després dels bons resultats s'estrena aquesta setmana 'El exorcismo de Georgetown' una producció del 2019 que només comparteix actor protagonista amb la cinta abans mencionada. Aquí serà Anthony un actor en hores baixes que vol reflotar la carrera participant en una pel·lícula de terror sobrenatural que l'acabarà consumint. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar