Publicitat
Publicitat

S'espera un derbi vibrant i una assistència històrica a l'Escala

Compte enrere per a la final més esperada dels últims temps. La promoció d'ascens a Tercera Catalana culminarà amb un derbi empordanès l'Escala-Verges, dues poblacions veïnes que viuen el futbol intensament. S'espera una assistència històrica aquest diumenge a les quatre de la tarda al Nou Miramar.

El Verges considera que l'Escala és el favorit en la final de la promoció d'ascens a Tercera d'aquest diumenge a les quatre. Ara bé, Ignasi Sabater, que és membre de la junta vergelitana, posa l'accent en què l'eliminatòria és a partit únic i que podria passar de tot.

A banda del Camallera, el Verges està celebrant el seu centenari. L'ascens seria la cirereta final després de perdre la Tercera el curs passat. Pel que fa a l'Escala doncs vol continuar creixent i per fer-ho li agradaria canviar de categoria, ja que el nivell incrementaria. S'espera una assistència important. Són dues poblacions veïnes que viuen intensament el futbol.

Robert Fernández i Martí Montsuñer són els màxims golejadors de l'Escala, amb 18 i 13 gols respectivament, mentre que Gerard Arbat i Pau Brusí són els que destaquen del Verges amb 14 i 13 dianes.

En el partit de la primera volta, victòria escalenca per 1 a 0; el duel de la segona, triomf del Verges per 3 a 0, va ser, de fet, l'últim partit de Marquet amb l'Escala. Cal recordar que els de Salam van quedar segons a la lliga amb 69 punts i els vergelitans, tercers, amb 66.

L'ENTREVISTA SENCERA A IGNASI SABATER: https://www.radiolescala.cat/audio/43685-zona-mixta-13-05-24

Per cert, avui divendres a partir de les 19 hores, el cadet de Salam afronta el darrer partit del curs, el primer com a guanyador del grup 8 de la Segona Divisió. El duel és contra el Navata B.

També aquest cap de setmana hi ha programat el campionat de Catalunya de karts de lloguer i una trobada esportiva infantil a la platja impulsada pel Consell Esportiu de l'Alt Empordà. I fora de l'Escala, el pilot de motos, Joel Plasencia, serà a Juneda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar