Publicitat
Publicitat

Sèrie feminista i reivindicativa a Netflix

El maig s'acomiada amb poques novetats, entre les més destacades 'Ni una más' la sèrie feminista i reivindicativa de Netflix. També arriba la minisèrie 'El caso del Sambre' o el documental 'Mientras seas tú'.

El mes de maig s'acomiada com tots els finals de mes amb poca quantitat, però amb certes opcions destacades com 'Ni una más' la nova sèrie de Netflix basada en la novel·la de Miguel Sáez Carral, que aborda una violació a un institut.

Un dels moments de la sèrie  'Ni una más' de Netflix

També a la casa de la N Vermella hi trobarem 'Eric' la nova sèrie de Benedict Cumberbatch on serà un pare turmentat després de la desaparició del seu fill amb qui intentarà connectar  construint un titella amb un dibuix seu. 

Els amants del costat fosc de la moda, no es poden perdre 'Geek Girl' on Harriet una jove estudiant que no encaixa amb les altres alumnes és descoberta per una agència de models.  

Movistar intentarà frenar el color vermell amb l'estrena d'una de les sèries esperades 'El caso del Sambre'. Una arriscada ficció no s'explica el cas real d'un violador en sèrie que va atacar a moltes dones durant trenta anys al nord de França. Un cas que va commocionar la ciutat, que veien com la justícia no podia fer res per capturar el criminal.

Una imatge de la minisèrie 'El caso del Sambre' a Movistar+

I Filmin estrena el documental premiat 'Mentre siguis tu', l'últim viatge audiovisual de l'actriu catalana Carme Elías. Una mirada valenta cap a ella mateixa després de ser diagnòstic d’Alzheimer.

'Mentre siguis tu' aquesta setmana s'estrena a Filmin


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar