Publicitat
Publicitat

El CTT CER renova a Yeh i fitxa un paralímpic polonès

El CTT CER l'Escala té el desig de tancar la plantilla com més aviat millor. Quan pràcticament es compleix un mes del final de la lliga ja té quatre jugadors confirmats: els renovats Chih-Wei Yeh, Iker González i Xavi Peral i el nou fitxatge polonès Patryk Chojnowski.

El CTT CER l'Escala ha fet oficial la renovació del taiwanès Chih-Wei Yeh i el fitxatge del polonès Patryk Chojnowski, que és, de moment, la primera cara nova per a la pròxima temporada. Yeh ha signat el millor any des que és a l'Escala, un 94% d'efectivitat, i pel club era una figura clau.

I la primera incorporació és polonesa. És Chojnowski, un jugador paralímpic que juga la classe 10, reservada per aquells palistes que tenen una lleugera limitació de moviment, en el cas de Patryk és el peu.

El nou jugador va quedar campió de Polònia absolut el 2019 i dues vegades subcampió. A més, ha guanyat dues medalles d'or a la classe 10, ha quedat sis vegades campió del món i 13 d'Europa. És un palista de garanties que a la lliga polonesa ha assolit el 63% d'efectivitat imposant-se a Mutti i Provost, jugadors que han jugat enguany a la Superdivisió espanyola.

Fer coincidir a Yeh i Chojnowski serà complicat, però és un dels objectius.

El club està buscant el cinquè jugador. El suec Par Gerell i el polonès Grela no seguirien, almenys per ara.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar