Publicitat
Publicitat

L'actual president del FC l'Escala aspira a presidir la Federació Catalana de Futbol

Ser el president de la Federació Catalana de Futbol. Aquesta seria l'ambició de Josep Costa, actual president del FC l'Escala. Ara s'entén el motiu pel qual el màxim responsable del futbol anunciava la convocatòria d'eleccions el passat dilluns.

Josep Costa ha fet un pas al costat perquè el seu objectiu és presidir la Federació Catalana de Futbol. És per aquest motiu que ha convocat eleccions al FC l'Escala. Ara mateix, la Federació, que continua presidida per Joan Soteras, està essent investigada per un possible frau electoral a les darreres eleccions. Pipa deixarà el càrrec el pròxim 22 de juny i sembla que només hi hauria un candidat per rellevar l'actual president. El seu nom és Jordi Peraferrer.

Un dels temes que hi haurà sobre la taula pels nous directius serà el de les renovacions d'Aday Benítez i Salam, entrenadors del primer i segon equip respectivament i escollir els nous coordinadors del futbol base, que tot apunta que podrien ser, segons ha pogut saber Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, Sergi Resta i David Gurillo, informacions que el club haurà d'anunciar pròximament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar