Publicitat
Publicitat

En marxa la inscripció als cursos intensius de la piscina municipal

Ja ha començat el període d'inscripció als cursos intensius de natació a la Piscina Municipal. Estarà oberta fins al 15 de juny, per nadons, bressol, infantil i adults, tant en mode presencial com en línia. Els cursos aniran de l'1 de juliol al 26 de juliol. 

Aquesta setmana s'ha engegat la inscripció als cursos d'estiu de natació programats per la piscina municipal de l'Escala. El procés es pot fer presencialment a les instal·lacions de la piscina o bé en línia, entre el 27 de maig i el 15 de juny. Si es fa presencialment, l'horari és de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h  i de 15:30 h a 20 h. 

Són cursos intensius, distribuïts per edat i nivell. Així s'han creat dos grups per nadons, tres de bressol, tres d'infantil i dos d'adults. Tots els cursos són de 45 minuts i en els nadons s'han programat per dilluns i dimecres i dimarts i dijous. Per la categoria de bressol i infantil, seran de dilluns a divendres i en el cas dels adults tornaran a repetir dilluns i dimecres un grum i dimarts i dijous el segon.   

S'hi poden apuntar tant els socis, com no socis però amb preus diferents. A la pàgina web de la piscina es poden consultar tots els grups, horaris i preus per cadascun dels casos. El pagament es farà en efectiu o targeta just en el moment de la inscripció. Els grups s'aniran conformant seguint l'ordre d'inscripció. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar