Publicitat
Publicitat

El president del FC l'Escala deixarà el càrrec el pròxim 22 de juny

El president del FC l'Escala deixarà el càrrec el pròxim 22 de juny. Així ho ha comunicat Josep Costa a les xarxes socials del club. L'actual màxim responsable del futbol ha convocat eleccions.

El president del FC l'Escala, Josep Costa, ha convocat eleccions. La junta actual hi serà fins al 22 de juny, data en què segons el comunicat es proclamaria el nou president i junta directiva. Qui vulgui optar a la presidència del club ha de complir dos requisits bàsics: ser soci i ser major d'edat. El cens electoral es publicarà a les instal·lacions del club.

Costa va convertir-se en president el passat 2 de juliol de 2021. Substituïa a Miquel Bosch. Pipa ha tingut com a entrenadors del primer equip a Sergi Luís Sepu i Juan Paez la temporada 2021-2022; Arnau Sala i Toni Sánchez el curs 2022-23, any de l'ascens històric a la Tercera Federació; i Arnau Sala i Aday Benítez, dos tècnics que han tingut com a segon a Boran Minic durant el present curs. 

Cal recordar que Costa ha donat suport a la candidatura de Juanjo Isern, presidenciable a la Federació Catalana de Futbol que va denunciar irregularitats a les eleccions en una entrevista que va concedir a Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar