Publicitat
Publicitat

Bona acollida del concert de Common Routes

Bona acollida del concert final de Common Routes a l'Escala en la seva edició a Catalunya dins un projecte que ha englobat fins a sis països. L'escenari ha estat el Restaurant Bretta, situat al Jaciment d'Empúries.

Un centenar de persones han assistit al concert final del projecte Common Routes en l'edició Catalunya, que s'ha celebrat al Restaurant Bretta, just al costat del Jaciment d'Empúries.

El Common Routes  és una iniciativa que a través de la música fomenta el diàleg entre cultures i la integració social i laboral dels artistes refugiats.

És un projecte impulsat per la productora Babel Arts i cofinançat la Unió Europea, i hi han participat un total de sis països, a cadascun dels quals s'ha fet un concert final.

Al concert a l'Escala finalment hi han participat 5 músics de diverses procedències en una proposta que ells mateixos han preparat i assajat els tres últims dies.

Des de l'organització s'està satisfet de com ha anat l'edició catalana i de la resposta del públic.

El Common Routes va ser creat per fomentar i celebrar la diversitat cultural a través de la música.

Abans del concert, com a aperitiu, va actuar un grup del Rajasthan, que va posar música, dansa i color a la vetllada.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar