Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala remunta contra el Medes Estartit i es classifica per a la final (2-1)

L'Escala i Verges es batran en duel aquest pròxim diumenge al Nou Miramar després de remuntar a la primera eliminatòria contra el Medes Estartit i Vilamalla respectivament. Els de Salam, amb els gols de David Giró i Martí Montsunyer, han accedit a la final de la promoció d'ascens a Tercera Catalana. 

El gol de penal de Martí Montsunyer al minut 90 servia a l'Escala per remuntar i també per classificar-se per a la final de la promoció d'ascens a la Tercera Catalana. Amb la diana del dorsal 23, el Nou Miramar va esclatar d'eufòria.

El tècnic Salam s'alegrava del gol de Martí Montsunyer, un jugador que ha estat absent durant molts partits arran d'una lesió.

El duel entre l'Escala-Medes Estartit va començar amb el gol visitant de Juan Muñoz, una diana que va equilibrar David Giró, el jugador del juvenil preferent. Els escalencs són conscients que no van disputar el millor partit.

Cal destacar la gran actuació del porter Alberto Matilla, que va fer dues aturades providencials. El rival de la final serà el Verges, que també va haver de remuntar, en aquest cas contra el Vilamalla. Montsunyer tenia ganes d'enfrontar-se contra l'equip vergelità.

Medes Estartit i Vilamalla han quedat eliminats



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar