Publicitat
Publicitat

l'Ajuntament posa en marxa una campanya d'estalvi d'aigua

Sota el títol de A l'Escala Estalviem l'Aigua, l'Ajuntament ha  posat en marxa una campanya per conscienciar i fomentar l'estalvi d'aigua al municipi. Les escoles i els establiments turístics seran les principals eines per transmetre aquest objectiu, tant als  escalencs com als turistes qui visitin el poble. 

Malgrat que partim de tres mesos en què l'aigua ha caigut del cel, l'estat de sequera encara persisteix i és un moment oportú per fer arribar al ciutadà, la idea que l'estalvi d'aigua és essencial. Aquest és l'objectiu que es marca l'Ajuntament de l'Escala per la campanya d'estalvi d'aigua  que just acaba de posar en marxa. 

La iniciativa municipal ha triat les escoles públiques com a principal eina de difusió, i hi ha fet amb un díptic informatiu on figuren els principals consells d'estalvi i també amb l'obsequi d'uns airejadors per les aixetes que es repartiran a les famílies.  Aquest díptic informatiu també es repartirà als principals edificis municipals i al mateix temps es  difondrà aquesta campanya informativa per als mitjans de comunicació local. 

La conscienciació sobre l'estalvi d'aigua ha d'anar molt més enllà de l'àmbit local 

Poques setmanes abans de l'inici de la campanya turística a l'Escala, aquest sector centra els esforços municipals i de la Generalitat per fomentar l'estalvi d'aigua. L'àrea de Promoció Econòmica i Turística de l'Escala també ha preparat una campanya de recursos informatius que repartirà als comerços i empreses turístiques locals.  

Hi figuraran consells com l'estalvi d'aigua a la dutxa,  en la rentada de tovalloles als hotels i altres consells més generals.  Una iniciativa que començarà a repartir avui mateix i es farà arribar en format digital. 

Paral·lelament a aquesta campanya, l'Ajuntament també treballa en millores de l'eficiència del consum, distribució i emmagatzematge de l'aigua, amb una inversió superior als 200.000 euros.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar