Publicitat
Publicitat

La cobla i el reggaeton, junts en la primera 'binga' intergeneracional de l'Escala

Joves i persones grans de l'Escala s'han reunit, aquest dijous al Casal del Jubilat, amb motiu d'un bingo musical. L'activitat, que ha recopilat cançons de diferents èpoques, ha fomentat la conversa entre ambdós col·lectius.

Cançons com 'Chica ye ye' de Concha Velasco o 'Como una ola' de Rocío Jurado s'han fusionat amb peces del panorama actual, capitanejades pel productor Bizarrap o per cantants d'estil urbà com Morad. El bingo musical, que ha aplegat aquest dijous a més d'una vintena de joves i persones grans en el Casal del Jubilat de l'Escala, ha comptat amb un repertori intergeneracional. En concret, els participants estaven agrupats per diferents rangs d'edat, amb l'objectiu de fomentar la conversa, i plegats havien d'endevinar les melodies.

L'activitat batejada com a "binga" ha estat organitzada per Càritas i l'Espai Jove l'Esbotzada. És la primera vegada que es programa una trobada entre adolescents i persones grans del municipi, per tal de teixir sinergies entre ambdós col·lectius. La voluntat és mantenir el contacte i de fet, es tornaran a reunir durant la lectura del manifest del 15 de juny, dia mundial de sensibilització sobre el maltractament a la gent gran.

La "binga" ha transcorregut durant la tarda d'aquest dijous, i ha comptat amb una vuitantena de cançons, seleccionades prèviament pels participants de l'Espai Jove i de Càritas. El balanç ha resultat positiu, i ha fomentat que joves i gent gran del mateix municipi es coneguin. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar