Publicitat
Publicitat

Un retorn Furiós a la cartellera

La cartellera de cinema es renova aquesta setmana amb el retorn de la saga 'Mad Max', la biografia de Los Planetas i una comèdia lleugera amb segell francès. El cinema Montgrí de Torroella presenta com cada setmana dues estrenes. 

  Anya Taylor-Joy és una de les protagonistes de 'Furiosa: De la saga Mad Max', ella encarna el personatge interpretat  a 'Mad Max' per Charlize Theron. Doncs el film explicarà els inicis del personatge Furiosa una noia que intenta sobreviure a un món apocalíptic en què no acaba de trobar el seu lloc. Després de ser expulsada d'una comunitat de matriarques es veu atrapada en el foc creuat entre dos tirans.

'Furiosa' és una de les estrenes més destacades de la setmana · Warner · Foto Jasin Boland

'Segundo premio', del català Isaki Lacuesta, arriba als cinemes després d'aconseguir els premis a la millor pel·lícula, direcció i muntatge del festival de Màlaga. Explica una història amb una mirada al grup Los Planetas, però sense ser una biografia. Granada, anys 1990, una banda viu un moment complicat: la baixista vol marxar, el guitarrista entra en una espiral d'autodestrucció i el cantant intenta acabar el tercer disc. Ningú no sap, però, ells canviaran per sempre l'escena musical.

I la comèdia lleugera arribarà amb 'Se abre la veda' producció francesa on es posa el dit a la llaga a la problemàtica dels urbanites que van a viure a poble. Un matrimoni parisenc deixa la gran ciutat per anar a una gran casa de poble per viure sense sorolls i fent teletreball. El problema és que la seva casa està al costat d'un cotó de cacera.

Una escena de la pel·lícula 'Se abre la vida' · Flins y Piniculas

A Torrella com cada setmana dues opcions, per un públic adult s'estrena 'La quimera' drama italià ambientat als anys 80 on seguirem a Arthur un home que farà tot el possible per recuperar a la dona que un dia va perdre fins i tot buscar en el més enllà. I per un públic més juvenil i amb català presenta 'Emma i el jaguar negre' una d'aquelles cintes on la connexió entre una jove i un animal salvatge és pràcticament màgica i per sempre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar