Publicitat
Publicitat

El Medes Estartit, el primer obstacle de l'Escala per intentar l'ascens a Tercera

El segon equip del FC l'Escala haurà l'eliminar el Medes Estartit per disputar la final de la promoció d'ascens a la Tercera Catalana contra el guanyador del duel Verges-Vilamalla. També aquest cap de setmana, nova edició de la travessa Swim No Limits amb més de quatre-cents participats.

La primera eliminatòria de la fase de promoció d'ascens a la Tercera Catalana ha emparellat l'Escala contra el Medes Estartit, és a dir, segon contra cinquè classificat del grup 2 de la Quarta Catalana. Serà a partit únic. Els escalencs van tancar la lliga amb 69 punts i els estartidencs amb 57, amb dotze punts menys. A la competició regular, els anxovers van guanyar el seu rival per 2 a 7 i 4 a 0. L'enfrontament està programat per aquest diumenge a les quatre de la tarda al Nou Miramar.

L'altra eliminatòria és la del Verges-Vilamalla, tercer contra quart respectivament. L'equip vergelità completava el curs amb 66 i els vilamallencs amb 65. Aquest serà un enfrontament d'infart que es disputarà també diumenge, però a partir de les sis. A la primera volta, victòria del Vilamalla per 3 a 2 i a la segona, empat a 3.

Doncs els dos equips guanyadors dels duels l'Escala-Medes Estartit i Verges-Vilamalla es batran en duel la setmana vinent, també a partit únic. La final es disputarà al terreny de joc de l'equip que hagi quedat millor classificat a la lliga regular.

Serà un cap de setmana passat per aigua. Diumenge hi ha programada la travessa de natació Swim No Limits a Cala Montgó. Hi ha més de quatre-cents inscrits que s'han apuntat a un dels tres recorreguts que proposa l'organització que són circuits d'1,5km, 3 i 5,5.

Els i les participants vindran de tot arreu, fins i tot del JapóFrança Itàlia

Serà la primera de les quatre travesses que organitza Swim No Limits, les següents seran a Platja d'Aro, Colera i l'Estartit. Per l'organització començar a l'Escala és donar el tret de sortida per la porta gran.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar