Publicitat
Publicitat

Alternativa diu que el govern no entén de turisme

Alternativa per l'Escala diu que cap regidor de l'equip de govern treballa en l'àmbit turístic, cosa que l'incapacita a l'hora de prendre decisions. Ho explica Eva Trias a La Casa de la Vila, on també parla de poca transparència en la venda de Can Ramis, de la gestió de la piscina o dels comptes del Portalblau.

La portaveu d'Alternativa per l'Escala diu que el govern de l'ajuntament de l'Escala no està prou capacitat per prendre decisions relacionades amb el turisme perquè no hi entén.

Diu que cap dels regidors de govern està vinculat amb l'activitat turística i que no estan preparats per prendre decisions en aquesta àrea.

Tot i estar a l'oposició, Eva Trias,  s'ofereix en assessorar quan li demanin.

Eva Trias ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on referint-se a la subhasta de la finca de Can Ramis, dubtava de la transparència del govern.

Entre d'altres també es referia al Festival Portalblau. No entén que l'ajuntament no en rebi cap ingrés.

Durant l'entrevista, que es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat, parlava també entre d'altres, de les noves quotes de la piscina, o en positiu, de les propostes d'Alternativa que han tirat endavant, com la calefacció de Ballmanetes, diverses actuacions a l'Escola Empúries o tenir un despatx per l'oposició nou mesos després d'haver començat la legislatura.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar