Publicitat
Publicitat

El turisme sostenible protagonitza la setmana del Parc Natural del Montgrí

L'Escala s'uneix a la celebració de la Setmana del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. Entre el 17 i el 26 de maig més d'una vintena d'actes donaran a conèixer el treball fet en matèria de turisme sostenible.  

 El Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter celebra la seva setmana gran amb l'objectiu de fer arribar la feina feta en turisme sostenible als qui hi viuen dins els seus dominis i als qui el visiten. 

Des de la creació del parc, el 2010 i l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible el 2016, el Parc ha teixit una relació estreta amb més de 43 empreses i governs locals dels 7 municipis que l'integren. La programació d'actes de la setmana del parc, entre el 17 i 26 de maig, és una mostra d'aquest treball. L'Escala, Torroella, l'Estartit i Pals són els pobles que s'hi han adherit.      

L'Escala hi té una participació notable, amb el Vermut i Tast a Cegues que es farà al MARAM aquest dissabte i els diferents actes que programa el Club Nàutic l'Escala. També hi serà present avui dijous al Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible. 

Divendres a les 19 h tindrà lloc una xerrada al voltant dels 40 anys de la reserva marina de les Medes a càrrec de Josep Capellà. I el cap de setmana el Club organitza diferents activitats familiars nàutiques en caiac i  stand paddle. Uns actes que busquen conscienciar als amants del mar del valor del Parc Natural. 

La campanya gastronòmica del peix blau se suma també a aquesta setmana, una iniciativa gastronòmica per diferents restaurants de l'Escala que estarà oberta fins al 9 de juny. Pals i l'Estartit també es deixaran veure als fogons, amb arròs i sonsos. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar