Publicitat
Publicitat

Creix un 11% la participació del MedFoto

Les inscripcions al MedFoto 2024 han augmentat un 11% respecte a l'edició anterior, amb prop de 1.400 propostes. Els finalistes es donaran a conèixer l'1 de juliol, a través de la galeria web i del compte d'Instagram del concurs de fotografia.

La quarta edició del concurs internacional de fotografia MedFoto ha tancat el seu període d'inscripció amb xifres rècord. Concretament, la participació ha augmentat un 11% respecte a l'any anterior, amb gairebé 1.400 propostes. En aquesta ocasió, s'han registrat candidats de fins a set països diferents, tals com Andorra, Croàcia, Espanya, França, Itàlia, Ucraïna i Xipre.

El certamen, que organitza la Fundació Alive i el Club Nàutic L’Escala, actualment es troba en la fase de selecció. És a dir, un jurat expert conformat per professionals del món audiovisual i del medi marí valoren la totalitat dels projectes, per tal de fer públics els finalistes el pròxim 1 de juliol. Les instantànies seleccionades es donaran a conèixer a través de la galeria web i del compte d’Instagram @medfotocontest, des d'on s'iniciarà el període de votació popular.

La fotografia que rebi més "m'agrada" fins al 10 de juliol, dia de tancament de les votacions, serà la vencedora del premi popular, dotat amb 200 euros. La resta de guanyadores es descobriran durant l’acte d’entrega de guardons, que se celebrarà al Club Nàutic L’Escala el 27 del mateix mes. Aquí, es repartiran fins a 4.000 euros en metàl·lic, entre el conjunt de les categories. A més, la millor imatge de la Costa Brava guanyarà una estada d'un cap de setmana en el Càmping la Ballena Alegre per a quatre persones, i pel que fa a la divisió dedicada exclusivament a l'Escala, es reparteix una experiència d'una nit d'hotel i una visita a un museu de la localitat. 

Com és habitual, les instantànies finalistes es recopilaran en una exposició instal·lada a la Sala de Juntes del Club Nàutic l'Escala. El públic les podra visitar del 27 de juliol fins al 8 de setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar