Publicitat
Publicitat

Setmana d'audicions a l'escola de música

Els alumnes de l'Escola de Música El Gavià protagonitzen les audicions d'instruments al llarg de tota aquesta setmana. Son audicions obertes a les famílies en què els joves mostren els progressos pedagògics amb el seu instrument. El mes vinent, concerts de fi de curs a la Sala Polivalent.

Ara que s'arriba a les últimes setmanes de curs escolar, l'Escola de Música el Gavià viu una setmana moguda d'audicions, de dilluns passat fins a divendres, amb les audicions d'instrument. Es fan a les aules de la mateixa escola, al segon pis de Can Masset i, entre les cinc sessions s'hauran interpretat peces de saxo, violí, flauta travessera, trompeta, guitarra (tant elèctrica com acústica) i teclat o piano.

Les audicions són un repte per als alumnes, amb el qual mostren a companys i familiars l'evolució pedagògica que segueixen amb les classes del seu instrument.

Son sessions entranyables que arrenquen sentits aplaudiments d'un públic molt proper i entregat de bon principi. Al programa s'hi poden escoltar des de peces de repertori clàssic d'autors com Beethoven, Vivaldi o Telleman fins a peces més modernes i actuals com Green Day.

Després de les audicions quedaran encara unes setmanes abans de cloure un curs significatiu com aquest, amb el qual l'escola ha complert 35 anys. 

Per acabar de commemorar una data com aquesta, el dijous 30 de maig es farà un concert de totes les formacions corals a la sala polivalent, on el programa serà la recuperació del musical "La Patufeta", estrenat fa cinc cursos, el 2017.

Uns dies després, el 13 de juny s'ha programat el concert de combos. Es farà a l'aire lliure, a la plaça de l'Ajuntament.

I la cirereta final al curs 23-24 es posarà el diumenge 16 de juny amb un doble concert més dinar de germanor per a tota la comunitat de l'escola de música. Es farà a la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar