Publicitat
Publicitat

Moltes novetats i poc soroll

Setmana de moltes estrenes a la pantalla petita, però amb poques opcions de pes. La més comercial serà la pel·lícula 'Atlas' de Netflix, opció futurista amb Jennifer López de protagonista. L'acompanyaran la quarta entrega de 'Ciclos', el drama 'Prisoner' o la comèdia espanyola 'Atasco'.

L'arribada de Max no ha generat tant de rebombori com s'esperava a les plataformes, de fet a banda d'una rentada de cara de la plataforma HBO Max i la incorporació d'alguns continguts poca cosa més s'hi ha vist. Una setmana tranquil·la pel que fa a estrenes, molta quantitat però amb poques opcions de pes. Una de les destacades i també la més comercial és 'Atlas' a Netflix. Pel·lícula de ciència-ficció amb la cantant i també actriu Jennifer López de protagonista. En aquesta aventura l'agent Atlas s'haurà d'enfrontar amb una intel·ligència artificial que vol eliminar per sempre la raça humana, per fer-ho haurà de treballar de costat amb l'Smith, una armadura robòtica militar amb intel·ligència artificial.

Un dels moments de la pel·lícula  'Atlas'  (Netflix)

Apple Tv+ arribarà amb la quarta temporada de 'Ciclos' comèdia britànica on es parla de la família, del fet de no poder tenir fills i també de l'adopció. A la seva quarta temporada la parella protagonista ha complert el somni de construir a la seva petita gran família, però la seva filla els planteja que vol conèixer a la seva mare biològica posant a prova la seva veritable paternitat.

Filmin estrena 'Prisoner' sèrie danesa que mereix tota l'atenció dels amants dels thrillers clàssics, la tensió i les bones interpretacions. Quatre funcionaris de presons han d'introduir una sèrie de canvis al centre penitenciari per salvar els seus llocs de treball. Però la decisió acaba amb un motí i amb una cursa total per sobreviure.

Una de les escenes de 'Prisoner' (Filmin) · Foto Adam Wallensten

I la comèdia portarà el segell de Primer Video i l'accent espanyol amb 'Atasco', una producció senzilla de sis capítols on diverses històries es connectaran durant un gran embús als afores de Madrid.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar