Publicitat
Publicitat

Una nova temporada de platges sense aigua a les dutxes

Les platges de l'Escala es comencen a mudar per la temporada d'estiu. Serà de nou un nou estiu sense aigua a les dutxes, mantenint així aquesta restricció per la sequera. L'Ajuntament disposa d'una nova empresa de serveis de neteja i manteniment de platges i també es renovarà el servei de socorrisme.  

Malgrat que tinguem un maig revoltat, passat per aigua i més fresc, les platges ja es preparen per a la temporada d'estiu. Ja s'han iniciat els treballs d'aplanament de sorra i retirada de les xarxes a Riells, i els pròxims dies es farà aquesta mateixa feina a les platges d'Empúries.

El 15 de juny serà es donarà el tret de sortida oficial de la temporada de bany i d'estiu, una temporada que vindrà marcada un cop més per l'estat de sequera i unes dutxes que no rajaran aigua. 

Els serveis de les platges, el sistema de boies i la ubicació de les plataformes seran els mateixos que es van oferir a la passada campanya de 2023. Enguany, però, hi ha una altra novetat important, la contractació d'una nova empresa de manteniment de les platges. 

El servei de socorrisme a les platges s'establirà del 15 de juny al 15 de setembre, uns treballs que també canviaran d'empresa titular per la campanya de 2024. 

Un any més, l'espai entre el Caragol i La Creu mantindrà els punts d'amarratge ecològic per tal de preservar la praderia de posidònia



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar