Publicitat
Publicitat

5è Rodaesport a la platja de Riells

Tres centenars d'alumnes de 5è i 6è de primària es troben a la platja de Riells per a compartir un matí de pràctica esportiva i obrir contacte amb els qui seran companys de classe a l'Institut El Pedró. Per celebrar la cinquena edició, la trobada ha inclòs caiac i padel surf gràcies a la col·laboració del Club Nàutic.

Els alumnes que el curs vinent o l'altre faran el salt de l'escola a l'Institut El Pedró de l'Escala han pogut fer un primer contacte de coneixement amb la cinquena troabada de Rodaesport. Es tracta d'una iniciativa amparada pel Consell Esportiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà amb la col·laboració de l'INS El Pedró, les dues escoles de l'Escala, la ZER Tramuntana (que inclou els pobles de Viladamat, Ventalló i Vilamacolum), i les escoles de Camallera i de Bàscara. 

Tractant-se de la cinquena edició, s'ha sumat a l'esdeveniment el Club Nàutic l'Escala, que ha cedit el material necessari per a poder afegir la pràctica del caiac i del pàdel surf a la roda d'esports i aprofitar encara més l'aigua, en un matí perfecte pel que fa al temps. En total, al llarg del matí, els alumnes de cinquè i sisè, han practicat vuit jocs o esports diferents. A cadascun d'ells s'hi trobaven alumnes de tercer d'ESO en les tasques de monitoratge.

El matí ha transcorregut amb un ambient plenament festiu. Els alumnes assistents, prop d'uns 300, son els que l'any vinent es trobaran a primer d'ESO a l'Institut, de manera que l'acte ja ha estat motiu d'establiment d'un primer vincle entre els qui l'any vinent compartiran aula de secundària.

Laia Martínez ha aprofitat per agrair la col·laborció de tots els estaments que fan possible el Rodaesport.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar