Publicitat
Publicitat

Els 40 anys de Ràdio l'Escala encapçalen l'Escalenc

L'edició numero 449 de l'Escalenc dedica la portada i part del seu contingut als 40 anys de Ràdio l'Escala. l'exemplar de maig i juny es completa amb els escrits de col·laboradors habituals i un repàs al noticiari informatiu, cultural i esportiu dels darrers mesos 

El 40è aniversari de Ràdio l'Escala és motiu de la portada d'aquesta edició de la Revista l'Escalenc, una il·lustració feta per en Miquel Morral, que recorda el pati del CER i els antics estudis de Ràdio l'Escala.  

Josep Bofill dedica el seu article a les entitats escalenques, en un escrit on expressa l'èxit de la Fira d'entitats i la força que tenen en el teixit associatiu del poble. Més encara en un món cada cop més individual i amb més protagonisme d eles xarxes socials.  

En Pere Guanter, al seu espai de Farigola i Romaní, fa una crònica dels inicis de la ràdio municipal a comarques de Girona, amb l'exemple de Ràdio l'Escala al capdavant i també ofereix la seva visió sobre els darrers canvis al panorama radiofònic.  

En Pere Juhé ens porta una ressenya de l'obra, Una Noia i un Soldat de Teresa Pàmies, i una mirada a la tradició de la foguera de Sant Joan. Al full obert hi trobem els articles d'en Jordi Payet, també amb reflexions al voltant de la nit de Sant Joan i els petards, d'en Pep Targa sobre en Gerard d'Albons i, la Marta Callol indaga sobre un Callol de l'any 1323 en Lluís Colomeda va a buscar cabres  a Les Planasses i en Lluís Ciprés ens parla de sexologia. .

l'Escurça està dedicada al curs 2003-2004 i el Bocins de món d'en Joan Barceló a Iran, antiga Pèrsia. En Jordi Grau s'acomiada del König, l'últim adéu dels Frankfurts .

l'espai central de l'entrevista està dedicat íntegrament al 40è aniversari de Ràdio l'Escala, amb un repàs a la seva història  des dels seus inicis l'any 1984. Hi passen per aquestes pàgines, Ildefons Clos, Xavi Ballesta, Miquel Pagès, Jaume Callol, Lluis Bruguera, Josep Pérez i Abel Font, director actual de Ràdio l'Escala.

Les sinòpsi literàries, el noticiari local de març i abril per en Robert Carmona, el lleure recopilat per en Jordi Gallegos i els esports retransmesos per l'Ivan García completen un escalenc que acaba amb la galeria i fotos d'antany i la tira còmica d'en Vila-Mitjà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar