Publicitat
Publicitat

Tastets inspirats en la cuina romana al Museu Arqueològic d'Empúries

El MAC-Empúries ha celebrat el Dia Internacional dels Museus, a través d'una visita teatralitzada i un tast gastronòmic per les seves instal·lacions. Les activitats han rebut una bona acceptació per part del públic i actualment, el centre estudia incorporar la proposta culinària a la programació d'estiu.

El Dia Internacional dels Museus ha servit de pretext al MAC-Empúries per organitzar aquest dissabte una activitat, que ha combinat una visita guiada amb tastets gastronòmics. Els encarregats d'elaborar les degustacions han estat els cuiners d'Aion Culinary, els quals han presentat als assistents unes creacions inspirades en la cuina romana.

Ha estat la primera vegada que el Museu Arqueològic d'Empúries programa l'activitat gastronòmica. En concret, l'experiència ha rebut una bona acceptació per part del públic, ja que es van exhaurir el conjunt de les entrades, i és per això, que ara el centre estudia incorporar-la a la programació d'estiu.

La diada dels museus se celebra arreu del món des del 1977, amb l'objectiu de donar visibilitat als equipaments culturals i traslladar a la població la seva importància en el desenvolupament de la societat. Pel que fa al MAC-Empúries enguany, ha programat durant el matí una visita guiada teatralitzada, mentre que a la tarda s'ha succeït el tast culinari. En ambdós casos les entrades es van esgotar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar