Publicitat
Publicitat

L'encara president parla d'Aday, Pime, Xumi, Aparicio i Izan

L'encara president del FC l'Escala, Josep Costa, ha explicat que han començat els primers contactes amb la plantilla de cara a les renovacions. De moment, direcció esportiva i cos tècnic estan lluitant per lligar el futur de pilars fonamentals com Pime, Xumi, Aparicio i Izan González. A partir d'aquí, buscaran cares noves.

Amb aquestes paraules del president queda pràcticament pal·les que la renovació d'Aday Benítez és ja un fet. Per tant, la maquinària per la pròxima temporada, novament a la Tercera Federació, està agafant velocitat de creuer.

Els contactes amb els jugadors ja han començat i sembla que algunes negociacions estan bastant avançades que d'altres, és el cas de la de Pime, el segon màxim golejador de la lliga. Pel club és una prioritat que es quedi.

Què acabarà decidint Jordi Xumetra, penjarà o no penjarà les botes? És tota una incògnita.

També ha parlat de Xavi Aparicio, lateral que ho ha jugat pràcticament tot i que ha fet cinc gols.

Una de les complicacions importants serà negociar amb Izan González, Jordi Bas, Pablo Calvete, Iker Garcia i Isaac Vila. Són jugadors que no són propietat de l'Escala.

Costa també manifestava que després d'iniciar la ronda de renovacions començaran a contactar amb altres jugadors que donin aire fresc a l'equip. Per cert, el president haurà de confirmar si continuarà al càrrec perquè sembla que hauria decidit deixar-lo, però continuaria vinculat a la junta directiva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar