Publicitat
Publicitat

Reactiven el Club Natació l'Escala Empúries amb la màxima il·lusió possible

Cecília Queralt i Vanessa Olmos han reactivat el Club Natació l'Escala Empúries. Federar el club ha estat important perquè, per exemple, l'equip de natació sincronitzada podrà competir per primera vegada en un campionat. Fins ara només feia exhibicions.

El Club Natació l'Escala Empúries s'ha reactivat. La presentació oficial s'ha fet coincidint amb el campionat de Catalunya d'hoquei subaquàtic, que ha tingut una quarantena de jugadors i que ha guanyat l'equip juvenil de Les Anxovetes. També s'organitzava una sortida, en grup, d'aigües obertes i una xerrada motivacional a càrrec del nedador Miquel Sunyer

El club és presidit per Cecília Queralt i la coordinadora és Vanessa Olmos, que alhora és la tècnica de l'equip de natació artística sincronitzada. Si el club s'ha constituït aquest 2024 ha estat un motiu ben clar:

L'equip de natació artística sincronitzada competirà, per primera vegada aquest estiu a Berga. El club no només és sincronitzada sinó que també és hoquei subaquàtic, aigües obertes i apnea. Els tècnics són Boris Weitzmann, Laia Martínez i Isabel Sánchez respectivament. Hi ha dos esports que el club també vol incorporar:

Un dels trets diferencials serà aquest:

A la presentació també va ser-hi el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Boran Minic:

L'acte també va comptar amb la presència de Carles Font, el vicepresident esportiu de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar