Publicitat
Publicitat

Bon temps i èxit de públic a l'Arrels del Vi

La setzena edició de la Fira Arrels del Vi reuneix més de 30 cellers a l'esplanada del Parc del Creuet a Empúries. Dos dies amb molt trànsit de públic, que va poder tastar més de 100 vins de la Denominació D'origen Empordà.

Aquest cap de setmana Sant Martí d'Empúries ha estat el centre vinícola i enològic de l'Empordà. La Fira Arrels del Vi, ha reunit tant dissabte com diumenge, més de 30 cellers de la D.O. Empordà. Una oferta que ha permès als assistents, tastar més d'un centenar de vins.  El bon temps hi ha acompanyat tots dos dies i des de l'organització en fan una valoració excel·lent. 

El migdia i el vespre han estat els moments àlgids de la fira, amb un constant anar i venir de gent i cues a moltes de les parades, sobretot a aquelles on s'hi podia tastar algun dels vins guanyadors d'aquesta edició. Enguany a l'oferta del vi s'hi ha sumat també una parada de formatges i un altre d'anxoves de l'Escala. Els més petits també han tingut el seu racó, amb un taller per aprendre a pintar amb vi. 

Aquest cap de setmana llarg, amb un dilluns festiu a Barcelona, ha estat una d ele sclaus de l'èxit d'afluència, un calendari que segons l'organització s'ha de repetir en pròximes edicions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar