Publicitat
Publicitat

160 participants a la 33ena Trobada de Puntaires

160 puntaires vingudes d'arreu del territori participen en la trenta-tresena Trobada de Puntaires de l'Escala. De nou es concentraven a la pèrgola de Plaça Catalunya, que s'ha convertit en l'escenari habitual per la trobada.

La trenta-tresena edició de la Trobada de Puntaires de l'Escala s'ha celebrat amb èxit de participació, de nou amb Plaça Catalunya com escenari.

En total han estat 160 participants de 21 colles vingudes de punts ben diversos del territori, des de la Catalunya Nord fins a poblacions de Barcelona.

Entre d'altres n'hi havia de Ceret, Castanyet, Roses, Arenys de Munt, Hostalric o naturalment, l'Escala.

A més dels diferents grups hi havia dues parades de botigues relacionades amb aquesta afició, on es venien boixets i d'altres complements.

El temps va acompanyat tot i cap al migdia va entrar una mica d'aire fred i les taules es van moure per fer-les coincidir amb zones on tocava el sol.

L'alcalde Josep Bofill i la regidora d'Entitats, Cristina Viegas,  han visitat la trobada i s'han animat a fer una estona de puntes de coixí.

Com cada any s'ha ofert una mica d'esmorzar les participants, la majoria dones i gent gran.

També s'ha entregat a cadascuna una agulla de pit en forma de vano i el patró per fer-ne la punta. 

Igualment, se sortejava un coixí cedit per una de les empreses col·laboradores.

Pel que fa a l'espai, després d'uns anys en què va anar canviant, sembla que Plaça Catalunya es queda com a  definitiu.

La vetllada es va amenitzar amb un fil musical que va sonar durant tot el matí, podent-se escoltar havaneres i sardanes, que en algun moment les participants en la trobada van aprofitar per fer alguna rotllana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar