Publicitat
Publicitat

Festa de graduació dels alumnes de Batxillerat de l'INS El Pedró

La Sala Polivalent viu la graduació dels alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut El Pedró de l'Escala. Una festa carregada d'emotivitat pel final d'una etapa formativa i el salt a l'edat adulta.

Rostres carregats d'emoció i felicitat presidien divendres al capvespre la cerimònia de comiat als alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut El Pedró. La cerimònia era presidida pel bon humor i les etiquetes o motius amb què un per un els alumnes eren cridats per les companyes que exercien la responsabilitat de presentar l'acte. Donava oficialitat a l'acte la presentació que van fer l'alcalde, Josep Bofill i la regidora d'ensenyament, Maite Cortés. Entre altres, l'alcalde els encoratjava a aplicar el talent que aconseguiran amb els estudis universitaris que començaran ara al creixement futur de la població.

Tots els alumnes que abandonaran el centre a finals d'aquest curs eren cridats, un a un, a pujar a l'escenari de la Sala Polivalent, on rebien el diploma i la banda acreditatius del període que han completat aquest curs. Pares, mares i familiars els aplaudien emocionats des de la platea de la sala. 

I al final, la cap d'estudis del centre, Sílvia Havard, en nom de la directora que, per motius personals, no va poder ser-hi present, es dirigia als alumnes encoratjant-los a no oblidar les intel·ligències emocionals en un món on cada cop hi és més present la intel·ligència artificial.

En aquesta línia, aprofitava el parlament per fer un crit a favor de la pau i prendre part per millorar món en què vivim.

L'acte es va completar amb una foto de grup damunt l'escenari mateix. Després cada alumne podia immortalitzar la diada fotografiant-se al fotocall que s'havia instal·lat a la mateixa sala. Un refrigeri i pica-pica acabava d'arrodonir una jornada, sens dubte, entranyable tant pels alumnes com pels seus familiars.

Abans d'arribar a la universitat, però, ara els queda el repte de superar els examens de la selectivitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar