Publicitat
Publicitat

L'alumnat de l'escola de teatre La Diana interpreta 'Un dios salvaje' al CER

La tragicomèdia 'Un dios salvaje' s'ha representat aquest diumenge a l'Escala amb motiu del cicle de teatre del CER. L'obra configura el treball final de l'alumnat de l'escola d'arts escèniques La Diana.

Els alumnes que cursen el darrer any de formació a l'escola d'arts escèniques La Diana (Girona), han estrenat aquest cap de setmana 'Un dios salvaje'. Ho han fet primer a La Cate de Figueres i posteriorment, al CER de l'Escala. La tragicomèdia escrita per la dramaturga francesa Yasmina Reza, presenta la història de dos matrimonis de classe benestant, que es reuneixen després d'assabentar-se que s'ha produït una disputa entre els seus fills. En aquest sentit, l'actitud de cordialitat que regeix en un primer moment el diàleg, deriva en un conflicte entre els progenitors.

Una obra que ha provocat rialles recurrents als espectadors, tot i que dels personatges també emergeix un rerefons caòtic i pessimista. És per aquesta dualitat que els professors van seleccionar una peça, que ha esdevingut el treball final de formació dels joves actors. L'objectiu és que l'alumnat conegui de primera mà el funcionament de les gires teatrals, així com professionals del sector assisteixin a les actuacions programades en diferents punts del territori. 

L'obra 'Un dios salvaje' es podrà veure les pròximes setmanes a Bordils, Girona i Barcelona. La gira finalitzarà a Madrid, i posarà el punt final a la formació de la primera fornada d'estudiants de l'escola d'arts escèniques La Diana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar