Publicitat
Publicitat

El segon equip farà les promocions; el juvenil, salvat; el cadet, sense jugar

El segon equip de futbol haurà de disputar les promocions d'ascens a Tercera Catalana després de veure com el Camallera s'ha proclamat campió. Els de Salam s'enfrontaran al Medes Estartit i, en cas de guanyar, s'enfrontaria al guanyador del Verges-Vilamalla. També hem tingut hoquei subaquàtic, rem i tennis.

El segon equip del FC l'Escala ha golejat per 1 a 5 el Mas Mascort, un resultat que no li ha servit per guanyar el grup 2 de la Quarta Catalana. El Camallera havia d'empatar o perdre a Vilamalla perquè ascendís l'Escala, però ha guanyat 2 a 4, això sí remuntant un 2 a 1. L'empat a 2 el feia l'escalenc Jeremy Van Doorne. Els veïns doncs ascendeixen directament a Tercera dinou anys després amb dos escalencs a les seves files: Jeremy Van Doorne i Àngel Fernández; els de Salam ho hauran d'intentar mitjançant les promocions d'ascens.

La notícia positiva del cap de setmana ha estat la salvació del juvenil preferent. Els de Xevi Donat han guanyat el Ripollet per 0 a 3 i el Vic cedia contra el Granollers per 1 a 0, resultat que li ha servit per robar-li la primera posició al Vilassar i proclamar-se com a flamant campió.

Encara fora de l'Escala, l'absolut de tennis ha perdut 4 a 0 contra el Sant Adrià del Besòs. Eren els vuitens de final de la lliga catalana. També fora del municipi hem tingut la participació del club de rem femení del CER l'Escala a la regata Vogalonga de Venècia.

Aquest cap de setmana també ha estat marcat pel campionat de Catalunya d'hoquei subaquàtic amb una quarantena de jugadors, un torneig que ha guanyat l'equip juvenil de Les Anxovetes. Molts dels jugadors prendran part del mundial que es farà a Malàisia aquest estiu.

Paral·lelament al campionat, presentaven el Club de Natació l'Escala Empúries que es completava amb una sortida d'aigües obertes en grup i amb una xerrada motivacional a càrrec del nedador Miquel Sunyer. Pel que fa a la pedalada popular s'ha ajornat per la pluja que queia dissabte al matí, un acte que s'ha programat pel juny.

Per cert, el partit del cadet A de Salam no va disputar-se perquè el rival, la Jonquera B, no va presentar-se. Els escalencs continuen essent l'equip de l'Escala que encara no ha perdut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar