Publicitat
Publicitat

Víctor Puga, il·lusionat en el paper de diputat al Parlament

Víctor Puga considera que no seria coherent cap govern que no fos encapçalat pel PSC. Aposta per un perfil de diputat territorial i apunta reptes com la sequera i les renovables a nivell territorial. I es posiciona sobre qüestions locals com les relacions amb Costes i ensenyament.

El qui fou alcalde de l'Escala de 2015 a 2022 i que portava ara just dos anys allunyat de la política, Víctor Puga, hi torna ara en l'àmbit del Parlament de Catalunya. Afronta el repte amb il·lusió i defensant un model de diputat descentralitzat i a prop dels interessos del territoril.

Entreveu una legislatura interessant, parla de regeneració de la política i es mostra ferm a l'hora de defensar Salvador Ïlla com a única opció viable per ocupar la presidència de la Generalitat.

Com a reptes principals de cara a la legislatura que ha d'engegar, Puga apunta la necessitats d'inversions en infrastructures de gestió de l'aigua i per afrontar temps de sequera com l'actual.

Mentre que a l'Estat Espanyol ja s'arriba a un 50% de l'energia generada amb fonts renovables, a Catalunya aquesta xifra arriba escassament al 15% i a comarques gironines se supera tot just l'1%. És per això que considera positiu que es debati la qüestió del parc eòlic marí al davant del nostre litoral.

I ja a un nivell més local escalenc, parla de les relacions amb Costes per resoldre la qüestió de la piscina del Voramar.

i fa una aposta perquè l'Institut de l'Escala pugui oferir un grau mitjà a aquells alumnes que no segueixen l'itinerari de batxillerat.

Són declaracions extretes de l'entrevista especial concedida per Puga als mitjans audiovisuals locals que podeu encara escoltar a través dels webs corresponents de Ràdio l'Escala i de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar