Publicitat
Publicitat

La tragicomèdia d''Un dios salvaje' al teatre del CER

El cicle de teatre del CER ha programat aquest diumenge l'obra 'Un dios salvaje' de Yazmina Reza. La peça esdevé el treball final dels alumnes de l'escola d'arts escèniques La Diana, i aquest cap de setmana és la seva estrena.

L'obra de teatre 'Un dios salvaje' presenta la història de dos matrimonis de classe benestant, que es reuneixen després d'assabentar-se que els seus fills s'han estomacat. Ho fan sota una actitud de cordialitat, però en el transcurs de la conversa emergeix la cara més violenta dels progenitors. La peça, que signa la dramaturga francesa Yasmina Reza i que ha captivat al públic d'arreu del món, serà interpretada aquest diumenge al CER de l'Escala per l'alumnat de l'escola d'arts escèniques La Diana.

Una tragicomèdia que provoca rialles recurrents als espectadors, tot i que en els diàlegs es desprèn un rerefons pessimista. És per aquesta dualitat que els professors van seleccionar una peça, que esdevé el treball final de curs dels joves actors.

Després de tres anys de formació, l'alumnat coincideix en la importància de posar en pràctica els coneixements adquirits. Valoren positivament l'experiència de "construir" els "complicats" personatges d''Un dios salvaje', i afegeixen que el públic gaudirà de l'espectacle.

L'estrena de l'obra serà aquest dissabte a La Cate de Figueres i l'endemà, s'interpretarà a l'Escala. També es representarà a Bordils, a Girona i a Barcelona, i acabarà la gira a Madrid.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar