Publicitat
Publicitat

Disco, Ibiza, Locomía i amics imaginaris

La cartellera es renova amb moltes opcions aquesta cap de setmana. Entre elles 'Disco, Ibiza, Locomía', 'Amigos imaginarios' o 'Los buenos profesores'. Torroella presenta opció infantil ambGarfield i Sangre en los labios per un públic adult.

El director i actor John Krasinski deixa el terror per fer el salt al drama fantàstic familiar, estrena 'Amigos imaginarios' amb ell mateix i Ryan Reynolds de protagonistes. Després d'una mala experiència, Bea comença a veure els amics imaginaris que la gent ha tingut fins que ha entrat a la vida adulta i s'han oblidat d'ells. La Bea farà tot el possible per ajudar-los i reconnectar-los de nou.

Una escena de la pel·lícula 'Amigos imaginarios' (Paramount Pictures Spain)

Kike Maíllo coescriu i dirigeix 'Disco, Ibiza, Locomía' biografia del grup de pop espanyola amb Jaime Lorente, Alberto Amman i Blanca Suárez. Un grup d'amics capitanejats per Xavi Font acaba d'arribar a Eivissa perseguint el somni de dedicar-se a la moda. Allà els descobrirà el productor José Luís Gil. Sense saber cantar inicien una carrera que els portarà a viure com hippies a Eivissa, a omplir estadis a l'Amèrica Llatina i a revolucionar les discoteques de mig món. Un sacrifici milionari a canvi de la seva llibertat.

Una escena de la pel·lícula 'Disco, Ibiza, Locomía' (DeaPlaneta) · Foto: Paduano

La directora Laura Jou presenta 'Caída libre' un film amb producció de J. A. Bayona qui es retroba amb l'actriu Belén Rueda després de 'El orfanato'. Estem davant un thriller psicològic i drama esportiu on seguirem a Marisol, entrenadora de l'equip de gimnàstica rítmica, una dona ambiciosa i exigent. Qui més paga el seu caràcter és Angélica, la més nova i la més prometedora de les seves gimnastes.

Una escena de la pel·lícula 'Caída Libre' ( Universal Pictures International Spain)

I també podrem trobar en alguns cinemes de proximitat 'Los buenos profesores' producció francesa on es mostrarà el dia a dia d'un nou professor de matemàtiques d'institut.

I Meg Ryan intentarà reviure la comèdia romàntica dels 90 amb 'Lo que sucede después' una història d'amor escrita, dirigida i protagonitzada per ella mateixa. Aquí un home i una dona que havien estat parella es troben per casualitat en un aeroport on queden atrapats per una tempesta de neu.

I finalment cal destacar que aquest cap de setmana el cinema Montgrí de Torroella presenta dues opcions. Per un públic infantil hi arriba 'Garfield: La pel·lícula', cinta d'animació del gat mandrós més conegut del setè art. Per un públic adult hi desembarca 'Sangre en los labios' una cinta que es mou entre el cinema negre i l'extravagància per relatar el viatge d'una dona a Las Vegas per participar en un concurs de culturisme. Un camí ple d'amor i violència.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar