Publicitat
Publicitat

Finals pel segon equip i juvenil de futbol; regata a Venència i campionat d'hoquei a la piscina

Cap de setmana intents en l'àmbit esportiu. El segon equip de futbol i el juvenil afronten una gran final. Els de Salam aspiren a guanyar la lliga i els de Xevi Donat assolir la salvació. També hi ha programat el campionat de Catalunya d'hoquei subaquàtic, la pedalada popular, la Vogalonga i el partit de tennis de vuitens de final de la Lliga Catalana.

El segon equip del FC l'Escala espera guanyar el Mas Mascort aquest diumenge a les sis de la tarda per seguir somiant amb l'ascens a la Tercera Catalana. Perquè això sigui possible el Camallera hauria d'empatar o perdre a Vilamalla, que seria campió en cas que l'Escala i Camallera perdéssin. El duel també està programat per diumenge a les sis. Camallera i l'Escala tenen 66 punts, que són primer i segon respectivament, i el Vilamalla és tercer amb 65. Ens espera una última jornada trepidant. 

Pel que fa al juvenil preferent tanca la lliga demà dissabte a dos quarts de cinc a Ripollet. És un duel d'urgències. Tots dos equips no han confirmat la salvació. En cas que un dels dos equips guanyés i el Vic perdés o empatés contra el Granollers, que es juga ser campió, aconseguiria la permanència.

I el cadet de Salam continua invicte i segueix liderant el grup 8 de la Segona Divisió. Té dos punts més respecte al Bosc de Tosca. Demà dissabte a les 5 juga a casa contra la Jonquera B després d'empatar a 1 contra el Roses City, tercer classificat amb tres punts menys. Els últims rivals seran La Jonquera B, Llança B i Navata B.

En tennis, l'equip absolut es desplaça dissabte a les 15h de la tarda a la pista del Sant Adrià del Besós. Els escalencs disputen els vuitens de final de la Lliga Catalana. Hem de recordar que l'equip quedava segon a la lliga, només superat pel Llafranc.

Aquest cap de setmana a l'Escala també tenim altres esdeveniments com per exemple la Pedalada popular de demà dissabte a les 10 del matí o el campionat de Catalunya d'hoquei subaquàtic de diumenge que es farà a la Piscina Municipal.

Les inscripcions per la prova de ciclisme es poden fer a www.curses.cat. El recorregut serà de 13,5 quilòmetres i just en acabar, botifarrada. El centre neuràlgic serà el centre cívic del Camp dels Pilans.

I el campionat d'hoquei subaquàtic, que serà diumenge de nou del matí a una del migdia, comptarà amb deu mundialistes, dos dels quals jugadors escalencs: Eloy Weitzmann i Pau Torrentgenerós, que han confirmat la seva assistència.

Paral·lelament al campionat, a les deu, el Club Natació l'Escala Empúries i l'equip de natació artística es presentaran en societat; a dos quarts de dotze, el nedador expert Miquel Sunyer ha programat una sortida d'aigües obertes en grup. A dos quarts de dues, dinar, pica-pica i una xerrada motivacional de Sunyer.

I tancarem l'agenda esportiva explicant-vos que ahir dijous van marxar cap a Venècia les catorze vogadores del club de rem del CER l'Escala. Diumenge competiran a la Vogalonga, que consta de 32km.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar