Publicitat
Publicitat

Convocatòria oberta al concurs Mostra't Xeff 2024

L'Espai Jove l'Esbotzada ha obert la convocatòria d'inscripcions a una nova edició del concurs de cuina jove Mostra't Xeff. Les inscripcions es poden fer fins al  27 de maig i el concurs se celebrarà al CER  el 31 de maig.

A partir de les 5 de la tarda del 31 de maig començarà l'acció d'una nova edició del concurs de cuina jove 'Mostra't Xeff'. Les inscripcions es poden fer fins 4 dies abans, fins al dia 27 de maig a l'Espai Jove l'Esbotzada.

Han de ser grups de 2 participants que concursaran en dues categories, de 12 a 15 anys i de 16 a 20. Les inscripcions es limiten a 10 grups per cada categoria.

Cada grup s'ha de portar el seu propi 'kit de xeff', com cullerots, motlles, espàtules o pinces, segons el que creguin necessari. Les paelles, olles, cassoles i fogons els posa l'organització. Hauran de ser mitja hora abans de començar a l'Espai Jove amb la roba adequada per cuinar. 

El concurs consistirà en dues proves: 1 eliminatòria de plats freds i una altra de plats calents pels 2 finalistes de cada categoria d'edat. Es valorarà qualitat i presentació.

Els premis seran diversos lots de regals i entrades a diversos concerts del Festival Portalblau.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar