Publicitat
Publicitat

La Fira d’Arrels del Vi arriba aquest cap de setmana a la setzena edició

Aquest proper cap de setmana, Sant Martí d’Empúries serà el centre vitivinícola de l’Empordà. El 18 i 19 de Maig es celebrarà la que serà la setzena edició de la Fira d’Arrels del Vi, on es podran degustar els millors vins de la DO Empordà. 
  

Arrels del Vi és l’única fira professional de vins de la D.O Empordà i Sant Martí d'Empúries torna a ser l'entorn triat per fer la presentació i tast del producte d'aquesta Denominació d'Orígen.  

Hi intervindran més de 30 cellers, 29 del territori i un celler francès convidat el de Cote du Roussillion. En total es podran tastar més de 100 vins diferents. Els organitzadors han preparat un lot a un preu de 28 € on s’inclou el tast de vins, una copa Riedel de regal, 1 tapa d’anxoves de l’escala, la venda directa de vins, un val de 5 € per aquesta venda, l’Arrels Kids i l’entrada gratuïta al jaciment d’Empúries.

La novetat d'aquest any serà el racó dels formatges, on el públic podrà tastar i comprar una bona selecció de formatges artesanals del territori. 

Enguany, els guanyadors dels premis arrels del vi, han estat:

En la categoria de vi blanc: Vins de Postal Camí de Mollet 2019, Celler Cooperatiu d’Espolla,

En negre: Soques 2018, Vinyes dels Aspres,

En rosat : Caminito 2022, Terra Remota i en dolç: Bac de les Ginesteres, Vinyes del Aspres.

Pel que fa a l’Arrel Kids es faran tallers de pintura amb vi, destinat als més petits, el dissabte al vespre i diumenge a migdia. La fira estàrà oberta de 11:30 a 15.30h i de 17:30 a 21.30, al Parc del Creuet, just a tocar de la Platja de Sant Martí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar