Publicitat
Publicitat

En marxa el taller de fotografia amb mòbil del +60

En marxa el taller de fotografia amb mòbil del +60 en el que participen una dotzena de persones. S'ensenyen les eines bàsiques per fer una bona fotografia amb un aparell que, ara mateix, quasi tothom porta a sobre.

Una dotzena de persones participen en el taller de fotografia feta amb mòbil que forma part de les activitats del programa +60 de l'àrea d'Acció Social de l'ajuntament de l'Escala.

Consta d'un total de 4 sessions, que es fan els dimarts al matí. La primera es va dedicar a la part més teòrica, mostrant les opcions que ofereixen els mòbils actuals per fer bones fotografies. La segona ha sigut pràctica, fent fotografies a La Platja.

Esther Guerrero i Elsa Barriga són les encarregades d'aconsellar als participants sobre les eines disponibles i factors a tenir en compte per tal de fer una bona fotografia.

Els participants en el curs s'adonen que no n'hi ha prou amb apuntar amb el mòbil el que es vol fotografiar, que si es vol fer una fotografia que transmeti un contingut o una idea, cal seguir unes regles bàsiques.

Ho agraeixen.

Queden encara dues sessions d'aquest taller per a fer fotografies amb el mòbil i moltes coses per aprendre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar