Publicitat
Publicitat

Sorteig de les meses de les eleccions europees del 9 de juny

L'Ajuntament de l'Escala ja ha fet el sorteig dels components de les meses electorals que regiran el dia de les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny. Els qui han estat designats, rebran notificació oficial directament a casa en els propers dies.

El calendari no s'atura i just l'endemà de les eleccions al Parlament de Catalunya, el ple de l'Ajuntament de l'Escala, reunit en sessió extraordinària ha fet aquest dilluns el sorteig dels components que ocuparan les places de president i vocals de cadascuna de les meses en què es podrà votar el diumenge 9 de juny, jornada d'Eleccions al Parlament Europeu.

El sorteig es fa via un sistema informàtic que escull aleatòriament entre el cens. S'escull un titular i dos suplents per a cadascun dels càrrecs. I tots ells, en un període de tres dies a comptar des del sorteig rebran la notificació oficial de l'assignació i el manual de deures i drets de membres de mesa electoral.

El compliment de la tasca per a la qual han estat designats és obligatori. No obstant es pot al·legar contra aquesta designació si concorren causes de força major.

En un altre nivell, en data d'avui, 14 de maig, el BOE publica les candidatures proclamades.

Aquells qui no puguin o creguin que no podran anar a votar el dia 9 de juny, poden sol·licitar de fer-ho per correu. Això es pot demanar fins el 30 de maig.

La campanya electoral es circumscriu en el període comprès entre el 24 de maig i el 7 de juny, amb jornada de reflexió el dia 8 i finalment, jornada de votacions, el 9 de juny, en horari de nou del matí a vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar