Publicitat
Publicitat

Més de cinc-centes persones visiten la mostra de flors, bonsais i ceràmica del CER

El CER ha organitzat aquest cap de setmana la 33a mostra de flors i bonsais, que han visitat més de cinc-centres persones. Enguany, també hi ha col·laborat l'alumnat de la secció de ceràmica i a causa de la sequera, només s'ha pogut veure una rosa.

La mostra de flors i bonsais ha rebut una alta participació, segons els seus organitzadors, ja que més d'una trentena de persones han aportat exemplars. A causa de la sequera, han predominat les espècies que precisen una menor quantitat d'aigua i és per això, que només s'hi ha pogut veure una rosa en tota la sala.

El Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala és l'encarregada d'organitzar la trobada, que en la seva 33a edició, han visitat més de cinc-centres persones. Entre les flors i els bonsais, enguany també s'ha exposat una mostra de ceràmica, que ha ideat la quinzena d'alumnes de la secció dedicada a la terrissa del CER. 

La mostra ha obert al públic aquest cap de setmana, i durant la jornada de diumenge s'ha efectuat l'entrega de premis. En concret, la planta verda de Dolors Casadevall, la planta florida de Dolors Bare i el cactus de Miquel Esquerrà han resultat els guanyadors. Tot i això, cada un dels participants s'ha endut a casa una planta petita, en senyal d'agraïment per haver col·laborat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar