Publicitat
Publicitat

El IV Taller de Cançons tanca amb un gran concert

El IV Taller de Cançons de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya acaba curs amb un gran concert a l'Alfolí de la Sal. 13 cantaires dirigits per Ramon Manent van demostrar sobre l'escenari els aprenentatges i van posar el seu granet de sorra en la recuperació de la cançó popular

Tres mesos després de l'inici del IV Taller de Cançons Populars era l'hora de demostrar sobre l'escenari de l'Alfolí de la Sal tot el repertori après en aquest curs. Els 13 participants que van pujar dalt de l'entarimat van interpretar fins a 12 temes  que formen part de l'arxiu del Cançoner de l'Escala recollit per Palmira Jaquetti i el matrimoni Gallardo-Matheu. Una gran oportunitat per a recuperar i difondre el patrimoni musical. 

Les inscripcions i seguiment del curs d'aquest taller de cançó popular es mantenen any rere any, però amb una manca evident de relleu generacional, costa molt que el jovent s'hi apunti. 

La bona notícia és que l'any vinent hi haurà una cinquena edició del taller, amb el repte de recuperar noves cançons i donar una nova vida a la cançó popular escalenca i catalana. Una nova entrega on Ramon Manent seguirà a la direcció.

La tasca de recerca d'aquest miracle patrimonial segueix viva, i la mostra ho són totes les edicions d'aquest taller, junt amb el llibre i l'exposició que es van editar i presentar a inicis d'aquest any. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar