Publicitat
Publicitat

Viggo Mortensen, simis i terror a la pantalla gran

Entre les estrenes més destacades de la setmana hi ha 'Hasta el fin del mundo', un western dirigit i protagonitzat per Viggo Mortensen. També s'estrena una nova pel·lícula de la franquícia protagonitzada per simis, arriba amb doblatge al català'El regne del planeta dels simis'.

Tots els cinemes catalans estrenen aquesta setmana 'El regne de planeta dels simis' nova entrega de la saga de ciència-ficció protagonitzada per simis humanitzats i on el regnat de Cèsar ja és història. Els simis dominen definitivament la Terra i els humans viuen a l'ombra. Quan un tirà s'alça per imposar-se a totes les tribus, un jove simi haurà de decidir el futur de la seva espècia i també de la raça humana.

El regne del planeta dels simis (20th Century Studios)  · Freya Allan és Nova · Foto: 20th Century Studios

Viggo Mortensen dirigeix i protagonitza 'Hasta el fin del mundo'. Un western, on una dona molt independent, inicia una relació amb un immigrant danès. Tots dos s'instal·len a una casa a prop d'un poble tranquil i comencen una vida junts. Però la Guerra Civil els separa, i la dona es queda sola a un lloc controlat per una família de terratinents i un alcalde corrupte.

Hasta el fin del mundo (Wandavision) 

Pels amants del terror s'estrena 'Tarot' on un grup d'amics i amigues decideixen provar el Tarot, però no s'ho prenen seriosament i a més infringeixen regles bàsiques. A partir d'aquí alliberen una entitat sobrenatural que els anirà matant un a un com a càstig.

Setmana que Torroella estrena pels més petits la cinta d'animació en català 'Dragonkeeper: Guardiana de dracs' i per un públic més adult estrenen l'elogiada 'El especialista' on un doble d’escenes d’acció accepta l’encàrrec de trobar una estrella de cinema desapareguda, així serà com es troba enmig d’una conspiració plena de perills on posen a prova el gran amor de la seva vida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar