Publicitat
Publicitat

Futbol i bàsquet disputen els últims partits del curs

A la Tercera Federació li queda només un capítol. L'Escala juga demà dissabte a Sant Carles de la Ràpita. Serà un partit en què els dos equips no s'hi juguen res. Pel que fa al segon equip, disputa l'últim enfrontament a casa contra el Ventalló i en bàsquet, femení i masculí també acaben la competició.

El FC l'Escala tanca la lliga demà dissabte a les quatre de la tarda visitant el camp de la Rapitenca. Tots dos equips no s'hi juguen res, els escalencs ja no poden competir a les promocions d'ascens per la derrota contra el Prat i els tarragonins són equip de la lliga ELIT. És l'última setmana de tot l'equip.

En relació amb el segon equip, els de Salam juguen a casa diumenge a les cinc contra el Ventalló, últim classificat del grup 2 de la Quarta Catalana. Serà el penúltim partit del curs. En bàsquet, el sèniors acaben la lliga fora de l'Escala. El femení es desplaça a la pista del Vilassar i el masculí a la pista del Castelló.

També aquest cap de setmana seran protagonistes la regata escalagde i la jornada de portes obertes que organitza el CTT CER l'Escala al públic femení. La trobada és demà dissabte de deu del matí i una del migdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar