Publicitat
Publicitat

Secrets, mentides i una mica d'amor a la pantalla petita

Clara Roquet estrena la seva primera sèrie, Las Largas Sombras, un thriller femení amb un repartiment coral. Setmana que també s'estrena 'Materia Oscura' a Apple Tv o la sèrie juvenil 'Maxton Hall: Un mundo entre nosotros' a Prime Video.

Les plataformes de streaming treuen fum aquesta primera setmana de maig, amb un bon grapat de novetats. Una de les destacades de la setmana serà 'Materia Oscura' drama de ciència-ficció a Apple Tv+. Joel Edgerton i Jennifer Connelly són una parella feliç fins que un dia ell és segrestat, quan aconsegueix alliberar-se s'adona que l'han portat a una versió alternativa de la seva vida.

Materia Oscura (Apple Tv+) · Joel Edgerton 

Clara Roquet signa la seva primera sèrie, ho fa amb un drama femení per a Disney+ titulat 'Las largas sombras' una producció addictiva amb un repartiment coral i de primer nivell. Un grup d'amigues hauran de fer front a vells records i pactes, quan apareixen a Mallorca les restes humanes de Mati, una companya de classes que va desaparèixer misteriosament durant el viatge de final de curs. I d'això han passat vint-i-cinc anys.

Las largas sombras (Disney+) · Making Of · Foto: Lluís Tudela

Prime Video estrena una nova sèrie juvenil romàntica amb protagonistes completament oposats. Aquesta setmana presenta 'Maxton Hall: Un mundo entre nosotros' on una estudiant becada és testimoni involuntari d'un secret pel qual un jove estudiant ric i egocèntric intentarà silenciar-la... però ja ho diuen de l'odi a l'amor només hi ha un pas.

Maxton Hall: Un mundo entre nosotros (Prime video) · Capítol 4 · Foto: Stephan Rabold

I per un públic més adult, Netflix estrena la comèdia 'La madre de la novia' amb l'actriu Brooke Shields de protagonista. Ella descobrirà, just abans del casament de la seva filla que el seu futur gendre és el fill del seu gran amor de joventut. Un home amb qui haurà de compartir tots els preparatius de l'enllaç.

La madre de la novia (Netflix)· Brooke Shields és Lana i Benjamin Bratt és Will · Foto:  Sasidis Sasisakulporn / Netflix 2024


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar