Publicitat
Publicitat

L'Escala programa activitats per a celebrar la diversitat sexual

L'Escala celebrarà el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i el Dia per l'alliberament Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual amb un programa d'actes que vol posar a reivindicar la llibertat sexual i afectiva de la població. Amb aquestes activitats l'administració vol posar el seu granet de sorra per evitar les violències que encara existeixen en aquest sentit.

L'Ajuntament de l'Escala, amb l'oficina d'atenció als joves L'Esbotzada, fa un pas endavant en la lluita contra les violències de gènere. Per a fer-ho ha muntat tot un programa d'actes entre dues dates assenyalades com són el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i el 28 de juny, Dia per a l'Alliberament Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual.

Els actes s'han programat de forma coordinada amb l'Esbotzada.

El primer acte serà la xerrada "Parlem del col·lectiu LGTBIQ+", programada pel divendres 17 de maig a l'espai jove l'Esbotzada.

El programa continuarà ja dins el mes de juny, el dimecres 12 amb els "Monòlegs a la Plaça", concretament a les sis de la tarda, a La Riba.

I els actes del cicle culminaran el divendres 28 de juny, dia per l'alliberament LGTBIQ+, amb l'acte institucional.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar