Publicitat
Publicitat

L'obra de Víctor Català i l'ecologisme, una conversa que ha omplert l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal ha acollit la conversa 'Víctor Català, del drama rural a la mirada ecològica', en el marc de l'exposició 'Més lloc per a la fosca'. L'acte ha comptat amb les veus de Blanca Llum Vidal, Enric Casasses i Mita Casacuberta.

L'obra literària de Caterina Albert ha protagonitzat una conversa entre experts a l'Alfolí de la Sal. En concret, el treball de l'escalenca s'ha llegit a través d'una mirada contemporània, com és l'ecologisme. De fet, Víctor Català ja va copsar en els seus escrits, debats sobre la natura, que encara són vigents avui dia.

Els poetes Blanca Llum Vidal i Enric Casasses, que han estudiat amb profunditat l'obra de l'autora de Solitud, han regit la conversa titulada 'Víctor Català, del drama rural a la mirada ecològica'. L'acte ha estat moderat per Mita Casacuberta, qui ha lloat el coneixement d'ambdós, i alhora ha explicat com el diàleg varia segons les idees que es van posant sobre la taula.

En particular, és la tercera vegada que s'organitza aquesta conversa sobre Víctor Català. La primera fou al Bòlit–Centre d'Art Contemporani de Girona, mentre que la segona va ser al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. A l'Escala, els assistents han omplert l'aforament de l'Alfolí, on també s'exposa la mostra 'Més lloc per a la fosca' fins al 9 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar